La sisena edició de la ruta gastronòmica hospitalenca ‘A la tardor, platillos!’ ja ha arrencat. Fins a finals de mes, tots aquells que tinguin ganes de degustar les millors propostes culinàries de la ciutat podran anar a un dels 27 establiments que s’han sumat aquest any a la ruta.

A més de bars i restaurants (23), aquest any també hi ha tres cocteleries i una fàbrica de cerveses, que oferiran els productes que han elaborat especialment per a l’ocasió.

A més de degustar els plats, aquells que participin en la ruta també podran votar el ‘Platillo de L’Hospitalet’. Per fer-ho, només han d’omplir una butlleta i aconseguir el segell de tres establiments diferents.

Aquest any, la padrina de la ruta ha estat la xef olotina Fina Puigdevall, propietària del restaurant Les Cols, que té dues estrelles Michelin. A més d’apadrinar la ruta, Puigdevall també forma part del jurat degustador que triarà el plat més saborós, el més creatiu i el de millor qualitat gastronòmica.