Un problema amb el paviment ha fet endarrerir les obres. Foto: Ajuntament

Tot i que les obres del Mercat de Santa Eulàlia havien d’estar finalitzades abans de Nadal, tal com va informar l’Ajuntament de fa uns mesos, els treballs encara no s’han enllestit a causa de problemes detectats en els acabats del paviment.

Segons han informat fonts municipals a Línia L’H, “els serveis tècnics municipals estan estudiant conjuntament amb l’empresa que executa les obres la millor manera de solucionar el problema” i afegeixen que “s’han fet diferents proves i els pròxims dies es decidirà la millor solució tècnica i s’informarà els comerciants i els veïns”.

OBRES DE MILLORA
Els treballs de millora del Mercat de Santa Eulàlia, que van començar fa unes setmanes, consisteixen a substituir l’actual paviment de petites lloses per aglomerat asfàltic, que s’adequa millor a l’ús d’aquest espai. Les obres afecten tot l’entorn del Mercat, a excepció de la plaça.

Les vies afectades per aquestes actuacions de millora són els carrers de Pareto i de Josep Anselm Clavé, en els trams compresos entre el carrer de Santa Eulàlia i l’avinguda del Carrilet i el tram del carrer de la Unió, d’ús exclusiu per a vianants. Als carrers de Muns i del Doctor Fleming s’està col·locant l’aglomerat a la zona de pas dels vehicles i s’està duent a terme la reparació de les voreres.