La ruta de tapes A la tardor, platillos! ja té guanyadors. L’alcaldessa Núria Marín va lliurar els premis als establiments guanyadors en un acte en el qual van participar membres del govern municipal i el president del Gremi d’Hotels, Josep Maria Huguet.

Els premiats van ser el restaurant Segovia 1960, pel Platillo més saborós; la braseria Cal Paco, pel Platillo de qualitat gastronòmica, i una doble distinció al restaurant de l’Hotel SB Plaza Europa, Punt i Coma, pel Platillo més creatiu i pel Platillo de l’Hospitalet. Aquest últim va ser escollit per votació popular.

Els encarregats d’escollir els guanyadors dels guardons va ser un jurat en el qual ha participat la xef Ada Parellada, que ha fet de padrina de la ruta. Altres membres del jurat provenen del Gremi d’Hostaleria i Alimentació i tècnics municipals del Centre de Formació d’Hostaleria.

A la gala d’entrega es van lliurar premis a cinc veïns i veïnes que han participat en la votació del Platillo de l’Hospitalet. Com a premi han obtingut tres nits d’hotel amb esmorzar per a dues persones als hotels Porta Fira, SB Plaza Europa i al Fira Congress, i dos menús de degustació al restaurant Bouquet de l’Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria.

La quarta edició de A la tardor, platillos! ha comptat amb la participació de 20 restaurants de la ciutat, els quals han preparat un platillo especial. També hi han participat tres cocteleries, entre les quals l’Oncle Jack, que s’ha endut el premi al Còctel de l’Hospitalet.

El programa gastronòmic va tenir lloc del 2 al 26 de novembre passat, període durant el qual es van entregar més de 3.200 platillos en total.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram