El triomf al Sagnier va ser clau de cara a mantenir el tercer lloc. Foto: CElH

L’Hospi de Jonatan Risueño va trencar la seva dinàmica nefasta en l’escenari més complicat. Després d’encadenar tres empats i dues derrotes entre finals de març i mitjans del mes passat (cosa que va provocar la destitució de Xavi Molist), el triomf al Sagnier contra l’AE Prat del passat 28 d’abril (0-1) va servir perquè els riberencs tornessin a somriure després d’un tram complicat de la temporada i, de pas, per consolidar la tercera posició, ja que en aquella mateixa jornada el quart i el cinquè (l’Horta i el Sant Andreu) van empatar a tres.

Després d’estrenar el mes contra el San Cristóbal a la Feixa Llarga, l’Hospi afrontarà les dues darreres jornades amb un desplaçament al Joan Baptista Milà per jugar contra el Santboià el pròxim dissabte 11, mentre que l’última jornada de la fase regular del curs serà a la Feixa Llarga contra el Reus B.

COPA CAT A LA FEIXA LLARGA
Per altra banda, el passat dimecres 1 es va jugar la final de la Copa Catalunya al municipal de la Feixa Llarga. El Sant Andreu va derrotar el Vilafranca (0-2) en una tarda on a les graderies de l’estadi van reunir-se més de 2.600 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram