Ja fa temps que el rellotge es va aturar a la plaça del Centre. El seu sòl de terra, el seu mobiliari, tots els seus elements deixen anar una olor semblant a la del pas del temps. És cert que, aquesta aparença una mica obsoleta i envellida, li pot donar un caràcter especial, però ja fa temps, també, que els veïns demanen una modernització de l’espai.

Alguns comerciants es queixaven no fa gaire que, quan plou a bots i barrals, la plaça s’inunda arribant l’aigua fins a l’alçada de les botiguers. És, per tant, una bona notícia que el districte de les Corts hagi anunciat que es farà càrrec de la reforma de l’espai. És un pas endavant vers una reclamació veïnal que ja feia alguns anys que durava.

Aquesta reforma, que per altra banda tindrà uns costos força elevats, permetrà continuar la millora de l’avinguda Madrid, que fins ara havia vist aturada la seva progressió entre Riera Blanca i l’avinguda Josep Tarradellas. Una de les grans artèries de les Corts veurà tot el seu recorregut millorat i un espai central com és la plaça del Centre es dignificarà. Es tracta, sens dubte, d’una inversió necessària per a la ciutat i que els veïns acolliran amb els braços oberts.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram