Ja hi ha data per a La Marató per lluitar contra l’exclusió social que TVE va anunciar a principis de febrer: serà el 27 de maig, començarà a les 12 del migdia, i es preveu que duri unes 13 hores.

Amb el lema Que ningú es quedi fora de joc, els fons que es recaptin per aquesta marató “puntual” serviran per finançar projectes socials del tercer sector relacionats amb els àmbits assistencial, l’habitatge, la inserció sociolaboral i els infants. El proper 28 de març s’obrirà la convocatòria per presentar els projectes socials que vulguin optar als fons recaptats.

Aquest dilluns ja s’ha posat en marxa el web on s’inclouran totes les novetats referents a La Marató contra la pobresa, i s’ha obert el termini per inscriure’s per participar-hi com a voluntaris. També s’ha obert el període per fer donatius al número de compte 2100-0555-35-0202050076 i Servicaixa. Des de l’1 de maig i fins al 30 de juny també es podran fer per internet i mòbil.

“S’ha fet una adaptació de la metodologia de La Marató habitual, amb què ja tenim molta experiència, per tal d’avaluar els projectes que es presentaran per poder ser subvencionats amb el que es pugui recaptar. Aquesta serà la clau de l’èxit”, ha declarat el president del consell de govern de TVE, Enric Marín.

La Marató contra la pobresa estarà dirigida per Lluís Bernabé i presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès.