Esperanza Aguirre, que va cometre diverses infraccions de trànsit, va desobeir i es va escapolir de la policia, finalment se n’ha sortit perquè el jutge ha arxivat les causes contra ella. Tant hi fa de la paraula dels agents, de la gravació i dels testimonis. Luis Bárcenas, que va cometre deu delictes contra la hisenda pública, un delicte continuat de blanqueig de capitals, delicte de falsedat documental, delicte d’estafa processal, delicte de suborn i la suma de tot això pujaria a uns catorze anys de presó mínima als seixanta-dos de presó de pena màxima i que al final ha estat només un any a la garjola, acaba de sortir-ne pagant una fiança de dos-cents mil euros.

El petit Nicolás, el qual està en llibertat amb càrrecs d’estafa i falsedat documental i usurpació de funcions públiques fa poc es va colar –tret característic en ell– en la festa del conegudíssim representant de futbolistes, Jorge Mendes. L’acte, va tenir lloc a l’Hotel Palace de Madrid, on hi havia celebritats com Florentino Pérez i molts jugadors com Cristiano Ronaldo. Doncs el desvergonyit va acaparar més atenció que molts dels assistents. Ah, i és merengue.

A l’Argentina, del fiscal Nisman, qui havia denunciat la presidenta, la polèmica Cristina Fernández de Kirchnner, d’estar al darrere de l’encobriment dels exfuncionaris iranians acusats de l’atemptat contra la “mutual judía” el 1994 i que era com una pedra a dins de la sabata, van trobar el seu cos al seu apartament de Buenos Aires en estranyes i sospitoses circumstàncies.

A qui beneficia la seva mort? És vergonyant que malvats, corruptes i assassins, quan tenen tantes proves en contra, finalment se n’acabin sortint –encara que està tot per veure–. Jo vull creure que no serà així, que finalment pagaran pel que han fet, i que sobretot no tornin a fer de les seves perquè com diu la Bíblia: “Ai dels qui estiren amb enganys/El carro de la injustícia,/Ai dels qui tenen el mal per bé,/I el bé per fer mal!/Ai dels qui es creuen savis/I es tenen per intel·ligents!”