bombers

Es tracta de la segona fuita d’aigua a la zona. Foto: Bombers de Barcelona

Una fuita d’aigua a l’alçada del número 4 del passeig Manuel Girona, a Pedralbes, ha provocat desperfectes en una vorera i en un bar de la zona. La incidència ha deixat sense servei el local, que es troba als baixos d’un edifici, i els veïns del bloc.

Així ho ha informat la companyia Aigües de Barcelona, que ha indicat que la previsió és que l’avaria estigui reparada aquest dimecres al migdia. Dotacions dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins al punt.

No hi ha hagut afectació al trànsit, però sí que s’ha tallat el carril bici entre els carrers Marquès de Mulhacen i l’avinguda de Pedralbes per habilitar un pas de vianants. Aquesta mesura es mantindrà fins a les sis de la tarda.

La segona al mateix passeig

La fuita d’aquest matí al passeig Manuel Girona no és novetat per als veïns de la zona. I és que aquest passat mes de maig també es va produir el mateix fet i va provocar un esvoranc al mig del carrer. La fuita d’aquell dia va ser més greu, ja que l’aigua va baixar amb força fins a la Diagonal, inundant-ne alguns trams.

La gravetat de la fuita d’aquell dia va ser més gran, ja que l’aigua va baixar amb força fins a la Diagonal i inundant alguns trams.