El cartell de la Festa Major 2023

El cartell de la Festa Major 2023. Foto: Districte

Cada any, el cartell de Festa Major és un dels productes més esperats. Veure quins colors tindrà, qui en seran els i les protagonistes i com serà la imatge que representarà la gran festa del districte és una incògnita que es va resoldre abans de l’estiu.

Enguany, i emmarcat en la celebració dels 10 anys de l’Espai d’Inclusió de les Corts, els dibuixos que conformen el cartell han estat traçats per les persones usuàries del Centre Ocupacional les Corts. I han reflectit ben bé l’esperit de la festa: castellers, gegants i gegantes, diablesses i diables, dracs, foc, garlandes… Tot fet a mà, amb paciència i dedicació, per representar els elements més emblemàtics de la festa.

El Centre Ocupacional les Corts és el primer projecte fet realitat per la Coordinadora d’Entitats de Persones amb Discapacitat de les Corts, creada l’any 2001, i va ser inaugurat l’11 de novembre del 2004. És un establiment d’atenció diürna dedicat a persones adultes amb discapacitat per facilitar serveis de teràpia ocupacional als seus destinataris.

Per la seva part, l’Espai d’Inclusió del districte de les Corts aplega entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector i agents econòmics i de coneixement per treballar la igualtat d’oportunitats a tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d’actors socials diversos.

Amb tot, enguany la inclusió també és molt present al cartell de Festa Major.