Colla percussió a Les Corts

Imatge de la cercavila de colles de percussió. Foto: Agnès Gama

El barri de les Corts es va omplir del so de tambors la tarda del passat dissabte 6 d’abril. I és que els Diables de les Corts van celebrar la vuitena edició del festival Retoca’Mmmm, que acull tretze colles de tot Catalunya, amb el domini de les del districte.

Així, a part dels Diables de les Corts, les altres quatre colles del districte van ser Repúbli-k de l’avern, Bocs de Can Rosés, Tokatoms, Batukasola i Diables i Tmbalers d’Ítaca. La resta de colles van venir de Cerdanyola, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, l’Hospitalet, Badalona i Igualada.

El Retoca’Mmmm va donar el tret de sortida a les cinc de la tarda amb les cercaviles que van començar a la plaça de Can Rosés i els jardins Magalí. El recorregut de les cercaviles es van trobar a la plaça Comas una hora més tard. A les 20 h van començar els lluïments de les colles participants a la plaça de la Concòrdia. I la revetlla de cloenda va començar a les 21:30 h amb dos punxadiscos PD Buchona i PD Kiwisound, a la mateixa plaça.

Amb tot, Sergi Osete, membre dels Diables de les Corts, fa una valoració molt positiva del Retoca’Mmmm i de la gran concentració de gent. “A poc a poc hi va participant més veïnat, sobretot el degoteig encuriosit dels veïns que senten el soroll”, acaba dient.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram