Clara Gispert serà divendres al Tomasa Cuevas-Les Corts. Foto: Barcelona

Els centres cívics Tomasa Cuevas-Les Corts, Joan Oliver ‘Pere Quart’ i Can Deu formen part de la nova edició del circuit Barcelona Districte Cultural, que fins al 29 de maig oferirà un ampli programa dedicat a les arts escèniques i l’audiovisual arreu de la ciutat.

Aquesta edició del Barcelona Districte Cultural és la més ambiciosa feta fins ara, ja que no només presentarà 27 noves propostes de teatre, dansa, música i circ sinó que també en repescarà 17 més que van ser ajornades durant les dues passades edicions a causa de la covid. Seran així 44 propostes d’espectacles en viu que protagonitzaran prop de 250 funcions obertes a tots els públics.

En el cas de les Corts, el centre cívic Tomasa Cuevas-Les Corts s’estrenarà demà passat amb el concert de Clara Gispert, mentre que el mes de març la música seguirà amb Las Karamba i Queralt Lahoz. També hi haurà teatre, amb l’espectacle Jojo, i una doble sessió de circ a l’abril. Al Joan Oliver ‘Pere Quart’ l’estrena tindrà forma de teatre. El 5 de març hi haurà una doble sessió de l’obra ‘Kl’aa, la teva cançó’ i set dies més tard serà el torn de ‘Les coses excepcionals’. A Can Deu el tret de sortida es farà demà amb el concert d’Anna Andreu, que presentarà el seu treball ‘Els mals costums’.