Els amants del rock alternatiu tenen avui una cita obligatòria a la sala Bikini, que acollirà a partir de les vuit del vespre el concert del grup de rock del Regne Unit The Subways, una de les bandes d’aquest gènere musical amb un directe més contundent i explosiu.

El grup, format originàriament per Billy Lunn i Josh Morgan, i que des de ja fa anys també compta amb la presència de Charlotte Cooper, va saltar a la fama fa una dècada quan van enregistrar el seu primer llarg, un disc de debut titulat Young for Eternity i amb un dels seus temes, ‘Rock and Roll Queen’, convertit de seguida en tot un hit. Més tard, el 2008, van enregistrar als Estats Units el seu disc All or Nothing i l’any 2011 va arribar el torn de Money and Celebrity

Aquest febrer ha vist la llum el seu darrer disc, que porta el mateix nom que la banda i que ha estat produït i mesclat pel seu cantant, Billy Lunn. Ara el públic que avui s’apropi a la sala Bikini podrà gaudir d’un grup que arriba a Barcelona en un gran moment de forma.

The Subways porten a les seves espatlles més de 100 actuacions en diferents festivals de tot el món, dels quals, des de ja fa temps, s’han convertit en un dels seus caps de cartells gràcies a una trajectòria llargament aclamada pel públic.