El regidor Jordi Martí ha estat l’encarregat de donar les explicacions. Foto: Sílvia Jardí / ACN

La comissió extraordinària sobre el concert fallit als balcons i terrats celebrada avui no ha servit per aclarir pràcticament res d’aquesta polèmica. Sí que ha servit, en canvi, per comprovar que el tema segueix aixecant molta polseguera entre l’oposició i que al govern no hi ha gaires ganes de fer autocrítica sobre el cas.

L’encarregat de donar la cara per part del consistori ha estat el regidor de Presidència, Jordi Martí, que ha afirmat que “potser el moment i la manera de comunicar-ho” no van ser les millors. Tot i això, Martí ha volgut remarcar que “no s’ha gastat ni es gastarà res en aquest concert fallit”. Sobre el conveni de 250.000 euros amb Mediapro, el regidor de Presidència ha dit que es va fer perquè cal justificar els diners que s’atorguen, al mateix temps que ha afegit que el govern municipal no acceptarà “que es diguin falsedats” ni que “es converteixi això en categoria”.

Des de l’oposició, per la seva banda, han estat molt contundents amb el govern municipal. Jordi Coronas (ERC) ha acusat el govern de comuns i socialistes “d’aprofitar l’estat d’alarma per adjudicar a dit en benefici de l’alcaldessa”, mentre que Jordi Martí i Galbis (JuntsxCat) ha assegurat que aquest episodi “ha minat” la confiança en el govern. Des de Ciutadans, Luz Guilarte ha parlat “d’homenatge propagandístic” de l’alcaldessa i Josep Bou (PP) ha acusat el consistori de “regar amics amb diners públics”. Manuel Valls (Barcelona pel Canvi) ha demanat perquè no es va fer un concurs públic i s’ha mostrat preocupat per “la llarga història del govern amb Mediapro”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram