El Torneig Obert d’Escacs arriba enguany a la catorzena edició. Foto: Arxiu

Una bona manera de gaudir de la Festa Major de les Corts és vivint els seus concursos i certàmens que s’organitzen en el marc del Somriu Les Corts, o bé gaudint-ne dels seus resultats o de les obres dels participants. I és que la festa grossa del districte de les Corts oferirà tota una sèrie de concursos per tal de dinamitzar la celebració i fer barri.

UN ESPAI D’ART
Els amants de la fotografia estan d’enhorabona, ja que la Festa Major de les Corts tornarà a acollir el Concurs de Fotografia del districte. En aquest certamen s’acceptaran treballs en blanc i negre o color que tinguin com a temàtica qualsevol motiu de la festa d’enguany. Els participants hauran de lliurar les seves obres al Centre Cívic Can Déu del 13 al 17 d’octubre.

Però el plat fort dels certàmens arribarà amb el Concurs de Pintura Ràpida, que enguany arribarà a la 48a edició. Aquest concurs omplirà els carrers de les Corts d’artistes ocasionals i veterans que reproduiran als seus llenços petits moments de la vida dels barris.

La temàtica d’aquest històric concurs tracta sobre aspectes i motius de la Festa Major i els parcs, jardins i edificis emblemàtics com el Monestir de Pedralbes, els Pavellons Güell o els jardins de Palau Reial, entre altres. Els participants hauran de lliurar les seves obres al Centre Cívic les Corts el pròxim dia 5 d’octubre, de 8 a 12 del matí.

Per altra banda, el Districte de les Corts també oferirà un espai als pensadors amb el Torneig Obert d’Escacs, que enguany arriba a la catorzena edició. Aquest campionat està coorganitzat i acollit per la secció d’escacs del Casal de l’Espiga.

MÉS FOTOGRAFIA
La Festa Major 2014 tornarà a acollir una proposta sorgida l’any passat: Les Corts en xarxa, un concurs que vol premiar qualsevol imatge o filmació relacionada amb la festa i reproduïble als portals YouTube, Vimeo o Instagram.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram