Foment

El president de Foment en roda de premsa per actualitzar les dades del dèficit d’inversió en infraestructures a Catalunya. Foto: Miquel Vera/ACN

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, va afirmar ahir dijous que després de les eleccions municipals s’iniciarà un “nou cicle econòmic i polític” a Barcelona amb la victòria del candidat de Trias per Barcelona i exalcalde, Xavier Trias. “El que fins ara ha estat la Barcelona del no, a favor del decreixement, no als cotxes, als avions i al turisme, ara serà la Barcelona del sí, del progrés i del creixement econòmic”, va assenyalar.

Sánchez Llibre va afegir que no espera que els resultats canviïn, malgrat que continua el recompte de vots. “El que volem els empresaris és que es posin d’acord”, va dir Sánchez Llibre, que va assegurar que respectarà els pactes entre partits posteriors a les eleccions.

El president de la patronal va fer aquestes declaracions en la roda de premsa per actualitzar les dades del dèficit d’inversió en infraestructures a Catalunya des del 2009, a partir d’un informe elaborat per Foment del Treball i la Cambra de Contractistes de Catalunya.