Actualment, les obres estan aturades. Foto cedida

Una desena d’entitats veïnals han denunciat la construcció que s’està fent d’una macrocuina de 1.400 metres quadrats al carrer de Felipe de Paz amb Emèrita Augusta, a tocar del parc de Can Bacardí. Es tracta de les anomenades ‘dark kitchen’, espais habilitats perquè empreses de restauració hi facin menjar per repartir a domicili o a comerços i mercats.

Les associacions de veïns es queixen que el Districte donés els permisos per a les obres “sense informar els veïns afectats”, al mateix temps que consideren que aquest tipus de negoci “és un gran problema per al veïnat, ja que significarà el tancament de la majoria de comerços perquè l’empresa té la intenció de crear ‘restaurants virtuals'”. A banda, denuncien que plataformes com Glovo, Uber Eats o Deliveroo també estan connectades amb aquest projecte de la promotora anomenada Cooklane.

OBRES ATURADES
De fet, des de fa dues setmanes les obres estan aturades. Des del Districte expliquen que es van aturar perquè “es vol fer una inspecció a fons”. Des del govern municipal recorden que es va donar la llicència d’obres, però no la d’activitat, al mateix temps que admeten que “si la inspecció és correcta, les obres continuaran”. Per tant, caldrà esperar uns dies per veure què en surt de la inspecció municipal.