El Correfoc, un dels actes estrella de la Festa Major. Foto: Joan Andreu

La Festa Major de les Corts va posar abans-d’ahir el seu punt final a deu dies intensos de celebracions on tots els veïns i veïnes del districte han pogut gaudir de més de 200 activitats que han omplert de vida els carrers del barri.

Música, circ, teatre, concursos, tradicions, germanor, festa… han estat els ingredients principals d’una Festa Major que ha tingut les prop de 60 entitats del districte com a columna vertebral. Entre els actes més destacats de la Festa Major d’enguany hi ha hagut el Correfoc Unitari del passat dia quatre d’octubre, que celebrava la seva onzena edició i que va comptar amb la participació de totes les colles de foc i percussió del barri, i la diada castellera, que va comptar amb una gran actuació de les tres colles participants: els Minyons de Terrassa, els Sagals d’Osona i els Castellers de Barcelona.

A la jornada castellera hi va assistir, en el marc de la celebració del 30è aniversari de l’agermanament entre Barcelona i la ciutat alemanya de Colònia, l’actual alcalde d’aquesta localitat, Jürgen Roters.

RECITAL DE MARC SALA
L’encarregat de cloure la Festa Major va ser el tenor Marc Sala en el concert de final de festa que va tenir lloc abans-d’ahir a les set de la tarda a l’auditori AXA.

Sala va oferir un recital líric format per òpera, àries i cançó catalana i va interpretar composicions com Stornello, La donna è mobile –totes dues de Verdi– i el Romanç de Santa Llúcia, entre altres.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram