nucli antic del barri de les Corts

El nucli antic del barri de les Corts. Foto: Ajuntament

El Districte ha elaborat quatre vídeos que s’han filmat amb drons i a peu de carrer per donar a conèixer el seu patrimoni històric, artístic i arquitectònic.

La iniciativa permet mostrar 25 punts d’interès i tres càpsules per a cada un dels barris: les Corts, la Maternitat i Sant Ramon i Pedralbes. A més, els vídeos estan subtitulats en català, castellà i anglès i han estat finançats amb la taxa turística.

Segons ha informat l’Ajuntament, l’objectiu dels vídeos és promocionar el patrimoni del districte als seus veïns, a la ciutat i també als visitants, i alhora descentralitzar el turisme i dinamitzar els barris.

Així, el vídeo principal mostra un recorregut per tot el districte, entrant des del pulmó verd de la ciutat, Collserola, i passant pel monestir de Pedralbes, els pavellons Güell, la torre Rodona, el recinte de la Maternitat, el palau Reial, la seu del Districte, Cristalleries Planell, la biblioteca Montserrat Abelló o el passatge Tubella, entre altres.

La càpsula de les Corts descobreix el seu nucli antic que conserva les antigues fàbriques reconvertides en equipaments; la de la Maternitat i Sant Ramon ensenya els seus orígens rurals i les construccions modernistes; i la de Pedralbes mostra la gran presència d’escoles i universitats, les zones verdes i el monestir.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram