Vallvé va guanyar un Gaudí fa poques setmanes. Foto: Jordi Play / ACN

El músic, compositor i productor barceloní Pau Vallvé passarà per la sala Bikini el pròxim 2 d’abril en el marc del Guitar Bcn Festival 2020.

Vallvé, amb una experiència de més de dues dècades a dalt dels escenaris, presentarà el seu nou disc, ‘Life vest under your seat’, a la sala cortsenca. Tot i el títol en anglès, el nou treball del barceloní és íntegrament en català i ha estat compost, tocat, mesclat i produït únicament pel mateix Vallvé al seu estudi, com és habitual en ell. El disc es caracteritza per ser explosiu, elèctric però a la vegada introspectiu i emocional. Està format per 12 cançons que transmeten la barreja d’emocions tan característica de la música de Vallvé.

MARXAR I TORNAR
L’any 2014 Vallvé va decidir fer un gir en la seva vida. Va deixar pràcticament tot el que tenia a Barcelona i va tancar el seu segell musical. Se’n va anar a viure a Banyoles, on va començar a treballar en un nou disc, batejat amb el nom de ‘Pels dies bons’. Després de tres anys a la capital del Pla de l’Estany, el 2017 va tornar a Barcelona, on va seguir demostrant la seva capacitat creativa.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram