obres de l’espai jove

Nou retard de les obres de l’espai jove. Foto: Twitter (@joan_r_riera)

Les obres del nou espai jove del projecte de Ca la Panarra a les Corts viuen un nou episodi d’incertesa. Des de la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts diuen que temen que la finalització del projecte no compleixi amb el termini previst, que és el març del 2023, i hi hagi un nou retard.

En un principi, aquest nou espai havia d’estar fet el 2019, però llavors es va anunciar un primer endarreriment fins al setembre del 2022. Més endavant, el Districte va anunciar una nova data: el març del 2023. Des de l’administració continuen mantenint la premissa que les obres de la part exterior s’acabaran al març i que després faran falta tres o quatre mesos per adequar els interiors.

Per la seva banda, la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts també denuncia que el regidor del Districte, Joan Ramon Riera, visités recentment les obres sense avisar-los, i recorden que ells no han pogut fer-ne cap tot i que el projecte de Ca la Panarra s’ha construït partint del seu projecte arquitectònic.

Totes aquestes queixes les van publicar fa uns dies a les xarxes i ara, segons expliquen a Línia Les Corts des de la plataforma, les han condensat en una carta que han enviat al regidor Riera. De moment, però, lamenten que no han obtingut cap resposta.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram