Trobada Colònia Castells

Un moment de la trobada del 29 de maig. Foto: Twitter: @somcapdelacreu

Des de la Plataforma Salvem el Camp de la Creu-Colònia Castells –formada per l’Associació de Veïnes i Veïns Afectats de la Colònia Castells, l’Associació de Veïns de les Corts i persones a títol individual– continuen defensant que és urgent redissenyar el pla urbanístic de l’Ajuntament per a la Colònia Castells. Així ho van manifestar el passat 29 de maig en una trobada que van fer amb desenes de veïns, on també van especificar que un dels punts clau de la seva proposta és que es conservin els passatges que queden de la Colònia Castells. “L’Ajuntament vol esborrar el que ens queda del passat industrial de les Corts”, diuen.

Un altre punt important del projecte alternatiu, afegeixen, són els usos que se’ls hi vol donar a “les casetes” que queden de la colònia. Mentre l’Ajuntament planteja, entre altres, convertir-les en lavabos, en la passada reunió, afirmen, els veïns van deixar clar que preferien altres opcions. “Les més votades a la reunió van ser que s’aprofitin per fer un espai per a joves i un centre d’interpretació històrica”, assenyalen.

Més enllà de les votacions, la reunió també va servir perquè més veïns coneguessin el projecte que vol mantenir viu el record de la Colònia Castells i fessin encara més pinya de la que han fet fins ara. “Ens estem unint perquè el pla urbanístic començarà de forma imminent. L’objectiu de la plataforma és que el Districte escolti els veïns i replantegi les obres”, insisteixen.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram