Festa Major

La cultura popular, un dels pilars de la Festa Major. Foto: Ajuntament

Les Corts va tancar la celebració de la seva Festa Major el 8 d’octubre després de dos caps de setmana plens d’activitats. I és que el 29 de setembre es va posar en marxa una celebració que ha inclòs més de 200 propostes que el districte, la Taula de Festa Major i un centenar d’entitats van organitzar per a tot el veïnat.

Així, el tret de sortida el va donar el comerç de proximitat, ja que els seus representants van ser els encarregats de fer el pregó. Amb la celebració començada oficialment, es van fer múltiples activitats que les entitats proposaven, entre elles les relacionades amb la cultura popular. Cercaviles, diades castelleres o els gegants no van faltar a la cita.

El segon cap de setmana de celebració el ritme no es va aturar. Espectacles de dansa per als més petits o els premis als Cortsencs d’Honor van ser dos dels protagonistes de la celebració. I una de les últimes activitats de la Festa Major va ser la cursa En marxa per la paràlisi cerebral, que va organitzar la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT), o també la trobada de corals de les Corts.

Amb tot, la Festa Major d’enguany ha estat un èxit de participació omplint els carrers de gent els dos caps de setmana d’activitats i també, un cop més, ha destacat per ser una celebració accessible per a tothom.