Jorge Sanz i Elsa Anka, amb alguns dels protagonistes del disc. FCSD

Aquest passat dissabte al matí, el centre comercial Pedralbes Centre va acollir la presentació oficial del disc Realidades Paralelas, un compendi de cançons composades i enregistrades per un grup de nois i noies afectats de síndrome de down que interpreten els grups Crows, Generation M i RestarT. A banda de la composició de les lletres, els nois i noies amb síndrome de down, afegeixen un altre granet musical participant en els cors de les cançons.

PADRINS DE LUXE

Moltes personalitats del món de la cultura, els mitjans de comunicació i l’esport van voler ser presents a l’acte, i la presentació del disc va comptar amb uns padrins de luxe encapçalats per l’actor Jorge Sanz, les presentadores Elsa Anka i Alejandra Prat, les components de l’equip femení espanyol de natació sincronitzada, Gemma Mengual, Andrea Fuentes i Ona Carbonell, o la directiva del Futbol Club Barcelona, Pilar Guinaovart, entre d’altres. L’acte, que arrencava a les 12 h del matí, va consistir en una petita presentació del disc, seguida d’un concert de petit format i una enganxada de cartells pel centre comercial amb l’objectiu de promocionar el CD.

Realidades Paralelas és un projecte de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) en col·laboració amb la neurobiòloga Mara Dierssen i l’entitat solidària de treballadors del grup Havas Media, El Mundo al revés. Totes aquelles persones interessades en adquirir el CD Realidades Paralelas, que té un preu de 12,95 euros, ho han de fer a través del portal web www.realidadesparalelals.org. Tots els diners recaptats amb aquesta iniciativa es destianran als autors de les cançons i a la FCDS.