L’Audiència de Barcelona ha condemnat a pagar una multa de 450 euros a la Mossa d’Esquadra de la comissaria de Les Corts que va donar una bufetada a una detinguda l’any 2007.
L’Audiència ha condemnat a l’agent que va donar la bufetada però ha absolt a l’altra Mossa que participava en l’escorcoll de la detinguda.
En la seva sentència, la sala ha considerat que la bufetada suposa una “extralimitació” en les funcions policials i descarta la versió de la Mossa de que només es va limitar a apartar la cara de la detinguda que intentava escupir-la.
En el mateix judici, s’ha condemnat a un any de presó a la detinguda per atemptat contra l’autoritat.
Els fets han pogut ser provats gràcies a l’existència d’una gravació d’una càmera oculta de la sala.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a pagar una multa de 450 euros a la Mossa d’Esquadra de la comissaria de Les Corts que va donar una bufetada a una detinguda l’any 2007.  L’Audiència ha condemnat a l’agent que va donar la bufetada però ha absolt a l’altra Mossa que participava en l’escorcoll de la detinguda.  En la seva sentència, la sala ha considerat que la bufetada suposa una “extralimitació” en les funcions policials i descarta la versió de la Mossa de que només es va limitar a apartar la cara de la detinguda que intentava escupir-la. En el mateix judici, s’ha condemnat a un any de presó a la detinguda per atemptat contra l’autoritat.  Els fets han pogut ser provats gràcies a l’existència d’una gravació d’una càmera oculta de la sala.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram