L’incendi va tenir lloc al carrer del Taquígraf Martí número 5. Foto: Google Maps

Un veí del districte va morir dilluns de la setmana passada al matí en un incendi que va cremar el seu propi domicili.

A les 10 del matí, els bombers van rebre l’avís que s’estava produint un incendi en el número 5 del carrer del Taquígraf Martí, però en arribar al lloc dels fets no van poder salvar la vida a l’home, que vivia sol a la primera planta de l’edifici i que va morir per causes que ara s’estan investigant.

El fum que van causar les flames es va poder veure des de diferents indrets de la zona alta de la ciutat, generant més d’un desconcert. Però el cert és que el foc no va causar danys estructurals a l’edifici, per la qual cosa no va ser necessari desallotjar la resta de veïns de l’immoble.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar sis dotacions del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions de la Guàrdia Urbana i cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, el Servei d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona (CUES) va activar el protocol de suport psicològic als familiars de les víctimes de sinistres.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram