cavalcada de Reis

La cavalcada de Reis reuneix sempre milers de persones. Foto: Districte

S’apropa el final d’any i això vol dir que els Reis Mags d’Orient estan a punt d’arribar als carrers de la ciutat. I des de l’Associació Cultural Vallespir ho tenen ben present. I és que l’entitat organitza cada any la cavalcada dels Reis al districte i, enguany, arriben a la 50a edició.

És per aquest motiu que l’associació va organitzar una jornada festiva l’11 de desembre. La cita va ser als jardins de Magalí i va començar a les 10:30 h del matí amb activitats per als més petits, que van poder gaudir d’una xocolatada, tallers de manualitats i animació infantil amb música i ball a càrrec de la Fàbrica de somnis.

Després de les activitats infantils, a les 13 h es va fer l’acte de commemoració del 50è aniversari. I tot just després de l’acte, va se l’hora del vermut musical popular amb Pili y los cometas, “per moure el cos al ritme del rock dels 70, 80 i 90”, tal com havien anunciat des de la mateixa entitat.

Així doncs, després de la festa de commemoració de la 50a edició de la Cavalcada de Reis que organitza l’entitat, l’esperada rua dels Reis Mags es farà, com sempre, la tarda del 5 de gener, que enguany serà una de les més especials, ja que no hi haurà restriccions, i començarà amb la rebuda a la plaça de Comas a les 17 h de la tarda. Una hora més tard es posarà en marxa la rua pels carrers.