Quan Fuentes puja a l’escenari es transforma en el Boss. Foto: Manel Fuentes

La Sala Bikini va ser dijous passat a partir de les nou del vespre l’escenari d’un concert que segurament va provocar que molts dels presents es pensessin que al davant tenien a Bruce Springsteen.

No va ser ben bé així, ja que a dalt l’escenari hi havia Manel Fuentes amb la seva banda de tribut al Boss, tot i que en algun moment ho va semblar. Només pujar a l’escenari tots els integrants de Manuel Fuentes & The Spring’s Team van deixar clar que per ganes i energia no quedaria. El concert, un tribut especial a ‘The Ties That Bind, The River Collection’, va servir per demostrar que els deu anys d’activitat de la banda de Fuentes han servit perquè ofereixin un espectacle d’una gran qualitat.

VUIT MÚSICS
A dalt l’escenari Fuentes està acompanyat de vuit músics professionals que, juntament amb el talent imitador del periodista, van fer un llarg recorregut de més de dues hores a través dels principals èxits del mític cantant de Nova Jersey.

Després d’haver passat per múltiples televisions presentant diferents programes, i també per Catalunya Ràdio, Fuentes va tornar a demostrar dijous passat que la seva passió per Springsteen es manté inalterada i la banda té recorregut per estona.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram