L’hotel té 65 habitacions. Foto: Catalonia Rigoletto

L’hotel Catalonia Rigoletto, situat al número 22 del carrer de Sabino Arana del barri de les Corts acull des de fa uns dies un grup de metges, altres professionals sanitaris i personal del Servei Català de Salut que lluiten contra la pandèmia del coronavirus.

L’hotel té un total de 65 habitacions i s’afegeix a altres establiments de la ciutat que també estan a disposició de la lluita contra aquesta emergència sanitària.

PLACES GARANTIDES
Divendres passat el Gremi d’Hotels va reafirmar a través d’un comunicat la seva col·laboració amb totes les administracions per fer front a la pandèmia del coronavirus. “El sector hoteler garantirà que totes les persones que ho necessitin disposin d’allotjament per mitjà d’una xarxa d’establiments hotelers que proporcionaran allotjament a totes aquelles persones que ho necessitin, sigui per raons sanitàries, laborals o d’altres”, van fer públic des del gremi.

La coordinació de les places hoteleres per malalts de coronavirus es fa a partir del programa ‘Hotels Salut’, impulsat pel Govern. La intenció és alleugerir la càrrega assistencial dels centres hospitalaris i els beneficiaris són pacients que no poden fer l’aïllament a casa seva per dificultats del seu entorn –sigui perquè no tenen un habitatge adequat o perquè conviuen amb persones fràgils a les quals podrien contagiar fàcilment–, pacients autònoms i pacients amb simptomatologia lleu o asimptomàtics.