Al portal ‘Go Innovació’ els veïns poden fer aportacions. Foto: Ajuntament

Amb l’objectiu de fer participar la ciutadania en els projectes municipals, el web Go Coinnovació, Govern Obert va iniciar a inicis de mes un ‘repte’ on es pregunta els cortsencs quina és la manera de millorar la qualitat de vida i la sostenibilitat per al projecte de superilles de la Maternitat i Sant Ramon.

Fins al moment, s’han presentat 10 idees que cobreixen diferents aspectes i actuacions per desenvolupar en el projecte de superilles de la Maternitat i Sant Ramon. Alguns exemples són la creació d’una aplicació mòbil amb informació sobre equipaments i punts d’interès del districte, propostes de conscienciació sobre el consum d’energia, la reducció del trànsit rodat i la pacificació dels carrers i la supressió de barreres arquitectòniques, entre altres. Aquestes propostes es van treballar als tallers participatius sobre el programa de les superilles de la Maternitat i Sant Ramon celebrades al Centre Cívic Riera Blanca, amb la participació de prop de 70 persones, entre veïns i entitats.

Les superilles de les Corts s’estan implantant en l’àrea delimitada per la Travessera de les Corts, l’avinguda de Madrid, la Gran Via de Carles III i el carrer Riera Blanca. Les superilles són unitats urbanes més grans que una illa però més petites que un barri, que se sustenten en objectius concrets de mobilitat sostenible, revitalització de l’espai públic, foment de la biodiversitat, cohesió social i autosuficiència energètica, entre altres.

 

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram