Portar els turistes més enllà del centre, de la Sagrada Família, del Park Güell i del Camp Nou. Aquest és el repte que s’ha marcat l’Ajuntament de la ciutat de la mà de Turisme de Barcelona a través dels Plans de Turisme de Districte, amb el de Les Corts com un dels més avançats.
El pla cortsenc, conjuntament amb els altres nou, ha de permetre descentralitzar el turisme de ciutat i donar a conèixer a tot tipus de visitants, estrangers i locals, una llarga llista de curiositats que actualment passen desapercebudes. I és que, amb la col·laboració de les entitats veïnals, s’ha elaborat un full de ruta que ha de permetre atraure nous visitants i descentralitzar l’activitat turística.
En el cas de les Corts, el Pla de Turisme treballarà per diversificar els tradicionals pols d’atracció, com el Camp Nou o l’àrea verda de Collserola, i impulsar altres atractius turístics com el barri vell de les Corts, l’església de Sant Ramon, l’arquitectura contemporània de la Diagonal i el Palau de Pedralbes, amb una visió transversal i integradora que tindrà en compte la cultura, el patrimoni arquitectònic i el comerç i la gastronomia dels barris.
El Pla de Turisme començarà a implementar-se al llarg d’aquest any amb l’elaboració de diferents productes de comunicació, com un nou mapa turístic a nivell de ciutat, destinats a diversificar els atractius turístics locals.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram