El carril bici encara no està senyalitzat. Foto: Twitter (@juan_belmonte)

El darrer tram del carril bici que uneix les Corts amb Esplugues ja està asfaltat i en ple funcionament. Es tracta del camí que passa pel Parc de Cervantes i que, tot i haver-se inaugurat, ha estat objecte de crítiques perquè encara no està acabat del tot, cosa que fa difícil la circulació en bicicleta, sobretot els dies de pluja.

Si bé els veïns han valorat positivament que finalment s’hagi fet aquest tram que quedava pendent, hi ha hagut queixes que critiquen que la senyalització del carril no estigui acabada, cosa que genera confusió. En aquest sentit, tant ciclistes com vianants i corredors lamenten que no s’indiqui com cal el fet que es tracta d’un carril bici i no d’un camí qualsevol.

Sigui com sigui, la unió de Barcelona amb Esplugues amb un trajecte de pocs minuts era un dels objectius més ambiciosos del projecte Bicivia. Fer-lo realitat va requerir una inversió de prop de 2 milions d’euros. El passat mes de març es va estrenar el nou carril bici amb l’excepció del tram que ja funciona de fa unes setmanes.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram