Les Corts és una de les zones menys afectades pel virus. Foto: Google Maps

El districte de les Corts és una de les zones menys afectades pel coronavirus de la ciutat. A data d’ahir hi havia una mica més de 300 contagiats per coronavirus –308 concretament–, tal com es podia observar al mapa de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, que està fet a partir de les xifres de casos positius que facilita el Departament de Salut.

La zona on es registren més casos és a la part del barri de les Corts compresa entre la travessera de les Corts, l’avinguda Madrid, el carrer Joan Güell i l’avinguda Tarradellas. És a dir, a la part inferior del barri, tocant a Sants. En aquesta zona hi ha hagut 133 casos positius, el que significa 41 casos per cada 10.000 habitants.En una segona zona que agafa la part superior de les Corts i una petita part de Pedralbes hi havia 59 casos registrats, el que significa 26 positius per cada 10.000 persones.

Per últim, a la zona de tota la resta de Pedralbes i de la Maternitat i Sant Ramon –el mapa de la Generalitat no fa una divisió per barris del tot específica– els casos positius eren un total de 116, amb una taxa de 33 contagiats per cada 10.000 persones. Així doncs, els 308 contagiats del districte fan que a les Corts hi hagi 33 casos per cada 10.000 persones, una de les xifres més baixes de la ciutat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram