L’Ajuntament es troba en plena fase de repensar el model de turisme per a la ciutat i el districte de les Corts pot ser un bon indicador de cap on aniran els trets i si s’apuntarà en la bona direcció.

L’Experiment@ les Corts, emmarcat en el Pla Estratègic de Turisme Barcelona 2015, servirà per concretar aquests plans turístics i, tal com explica el consistori, “posar en relleu diversos punts clau al districte, vinculats a aspectes com el patrimoni arquitectònic, la memòria històrica i els espais verds”. En el cas de les Corts s’han elaborat sis rutes a partir del seu interès cultural i partint d’un model turístic sostenible i equilibrat: ‘El Camp Nou’, ‘Les Corts Històriques: de la Vil·la Primigènia a la plaça de la Concòrdia’, ‘Zona Universitària’, ‘Collserola’, ‘El Monestir de Pedralbes’ i ‘Palau Reial-La Porta del Drac’.

El regidor del Districte, Antoni Vives, explica a Línia Les Corts que “Pedralbes és la joia de la corona i, alhora, el gran repte: hem d’aconseguir que sigui més conegut. Quan penso en turisme no penso només en els estrangers, sinó també en gent d’altres punts de Barcelona que puguin descobrir nous indrets”. Vives afegeix que la descentralització turística s’està aconseguint “però no prou”, i recorda que a les Corts “tenim indrets espectaculars”, com “el Jardí de les Hespèrides, la Porta del Drac i un dels barris més bonics de la ciutat: el de la Mercè”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram