Els veïns i veïnes i el Districte de les Corts se solidaritzen aquests dies amb la lluita de les dones per assolir la igualtat en tots els àmbits, en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del passat 8 de març. Per això, avui mateix es farà l’acte central de la commemoració, amb una conferència al Saló del consell del Districte.

La xerrada, que portarà el títol Memòria de dones començarà a les 19h i anirà a càrrec d’Isabel Segura, historiadora, escriptora i professora especialitzada en història de les dones. Aquest no és l’únic acte que es fa a les Corts per celebrar el dia de la dona, ja que també avui a les 17h es fa una sessió de cine fòrum al Cente Cívic les Corts amb la projecció de Canción para Marion, i una xerrada sobre les presons de dones a la Biblioteca Can Rosés, a les 19h.

El Centre Cívic les Corts acollirà també, demà dijous, un taller d’empoderament de la Dona i el pròxim dia 20 de març la lectura dramatitzada de Medea material Medea. El dissabte 22 es podrà veure al Casal de Joves la pel·lícula Bajo Juárez.

A banda d’aquests actes, des del passat 4 de març i fins al dia 17, el Centre Cívic les Corts acull una exposició amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

LLUITA CONTÍNUA

A les Corts, la lluita per la igualtat de les dones no es redueix a la commemoració del dia internacional, sinó que hi ha un treball continu mitjançant el projecte Dones & Co, un espai d’aprenentatge, reflexions i propostes sobre les dones en el passat, en el present i en el futur. Gràcies a les aportacions que fan les dones de les Corts, cada trimestre s’organitza un programa d’activitats centrat en quatre àmbits: Dones i ciència, Dones i esport, Dones i cultura, i Dones i emprenedoria.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram