L’artista nord-americana Lana del Rey participarà en el Festival Jardins de Pedralbes amb un concert que oferirà el proper 5 de juliol a les 10 de la nit. Després del seu pas triomfal per Madrid, l’intèrpret de Blue Jean actuarà com un dels plats forts del cartell de Pedralbes.

Com que es tracta d’un festival que no se celebra durant un únic dia o cap de setmana, es preveu que Lana del Rey ofereixi un concert molt complet. Una oportunitat única per a la multitud de fans que té la nord-americana a Barcelona.

Nascuda a Nova York, l’any 2008 va editar el seu primer single, Kill Kill, amb el nom de Lizzy Grant. Poc després, gràcies al fenomen d’internet i ja com a Lana del Rey, va ascendir per l’escala de la fama sense que res la pogués aturar. El seu primer àlbum, Born to die, va arribar a ser número 1 de les llistes a diversos països europeus i segon als Estats Units.

A finals de 2012, la cantant nord-americana va editar un altre disc, Paradise, i darrerament ha participat en la banda sonora de la nova versió de El Gran Gatsby.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram