“Ens plantem per Can Capellanets”. Amb aquestes paraules anuncien els veïns de les Corts que s’oposen a la futura residència de gent gran del Bisbat a Can Capellanets l’acte festiu i de protesta que han organitzat per aquest dissabte. Es farà a la plaça Concòrdia a partir de les 11 del matí.

Els veïns que rebutgen el projecte, agrupats al voltant de la plataforma Salvem el Patrimoni de les Corts, han aconseguit el suport de més d’una vintena d’entitats, de les Corts i d’altres punts de la ciutat, per l’acte de dissabte. Al llarg del matí es faran diferents activitats, com ara una xocolatada, jocs infantils, un taller de pancartes, l’actuació dels Bocs i un vermut popular. També hi haurà xerrades de diferents representants veïnals.

L’objectiu de l’acte, expliquen des de Salvem el Patrimoni de les Corts, és “dir no a la residència del Bisbat i donar a conèixer el conflicte a tot el barri”. Al mateix temps, des de l’entitat celebren les novetats que hi ha hagut els últims dies amb la Casa Buenos Aires de Vallvidrera, després que l’Ajuntament hagi aconseguit evitar el desallotjament i segurament l’enderroc. Tot i això, afegeixen que aquest cas, com també el de les cases d’Encarnació de Gràcia, “torna a constatar que les Corts és un barri totalment oblidat pel govern municipal”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram