Entre Orillas van inaugurar el cicle el 13 d’octubre. Foto: CC Joan Oliver

El Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’ acollirà el pròxim 24 de novembre el quart concert del cicle musical que repassa la història de la música a través dels seus diferents estils. La temàtica serà la màgia de l’arpa i la mariba i el grup protagonista serà Blooming Duo.

Aquest cicle és una iniciativa de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya, i proposa un recorregut pels estils més representatius de la història de la música, del jazz a la música clàssica, del flamenc a la música antiga, de la música negra a les músiques de la Mediterrània.

Els concerts del cicle destaquen per ser propers i comentats. El públic i els músics interactuen en un ambient que serveix per acostar la música al context en què va ser composta i a la passió que va despertar a cada moment.

CALENDARI
De moment el cicle ja ha celebrat tres concerts. Va arrencar el passat 13 d’octubre amb Entre Orillas i la seva mescla de quejío flamenco, música afrocubana i la guajira; va continuar el 27 d’octubre amb el quartet insòlit de flautes de bec Windu i el 10 de novembre amb la música negra de Black Sound.

A banda del concert del dia 24 d’aquest mes, el cicle celebrarà cinc concerts més fins al 23 de febrer, que és quan abaixarà la persiana amb un recorregut pel jazz vocal.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram