La Fundació Suñol ha inaugurat fa poc la seva nova seu a la Galeria B de les Corts, situada al número 14 del carrer Mejía Lequerica.

L’espai acollia des dels anys 80 la ‘Col·lecció Josep Suñol’ mentre que la seu de la fundació fins ara era al passeig de Gràcia. Per tal de celebrar el trasllat a la nova seu els dies 15 i 16 de novembre es van fer unes jornades amb tallers, concerts i altres activitats.

Les primeres exposicions es començaran a fer a partir del mes de gener amb un cicle de tres mostres comissariades per Valentín Roma.

MOR JOSEP SUÑOL
L’estrena de la nova seu va coïncidir amb la mort de Josep Suñol. Suñol, de 92 anys, va morir l’11 de novembre després d’una trajectòria vital marcada per la seva carrera empresarial i per la seva vocació de col·leccionista i mecenes d’art. Suñol tenia una de les col·leccions privades d’art més importants de Catalunya amb obres de Tàpies, Man Ray, Picasso, Warhol i Picasso, exposades al públic des de fa més d’una dècada al que va ser el seu domicili familiar del passeig de Gràcia.

Durant l’estrena de la nova seu de les Corts la Fundació Suñol li va retre homenatge amb un acte de comiat públic que va ser molt emotiu.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram