Les activitats es repartiran entre l’1 i el 12 d’octubre

Cartell que il·lustrarà la Festa Major d’enguany

Quan queda poc menys de quinze dies per al seu inici, la Festa Major de les Corts 2011 ja escalfa motors i moltes de les entitats del districte que hi participaran ja comencen a ultimar el seu programa d’activitats, tot i que la majoria d’elles encara no han trascendit.

La celebració es durà a terme entre els dies 1 i 12 d’octubre i el gruix de les activitats previstes es realitzaran als emplaçaments habituals de cada any com la seu del districte, la plaça Comas o els jardins de Clara Campoamor.

TEATRE, DANSA, ESPORT…

Tot i que encara no s’han desvetllat alguns dels principals aspectes de la Festa com qui prendrà el relleu de Luis del Olmo en les tasques de pregoner, el que sí es coneix és que no faltaran les activitats esportives i culturals com l’11è Torneig obert d’Escacs, la passejada sobre rodes o les competicions de futbol sala. Tampoc faltaran a la festa la dansa, les sardanes, les actuacions musicals en viu, el ball de Festa Major o els diferents tallers i exposicions que organitzen els centres cívics i les biblioteques del districte.

… I  CULTURA POPULAR

La cultura popular tampoc faltarà a la cita. En aquest sentit es podrà gaudir de la 24a Trobada de Gegants i Bestiari de les Corts, la 16a Trobada de Puntaires o la ja tradicional jornada castellera de Festa Major que enguany es durà a terme el dia 12 al migdia a la plaça Comas i comptarà amb l’actuació d’una de les colles més en forma del moment, els Capgrossos de Mataró, que vindran a les Corts acompanyats dels Sagals d’Osona.