Mirall de Pedralbes celebra Sant Jordi amb tallers de circ

Encetant el mes d’abril els barcelonins esperen amb alegria que arribi el dia 23 per celebrar una de les festivitats catalanes més tradicionals: Sant Jordi.

Els comerciants tenen aquesta diada assenyalada al calendari i sempre intenten posar el seu granet de sorra a les celebracions.

En el cas dels comerciants de Mirall de Pedralbes, la seva dinamitzadora, Teresa Porredón, explica a Línia Les Corts que enguany “tindrem un castell inflable a la placeta de Mirall de Pedralbes on també s’hi faran diversos tallers per nens relacionats amb el món del circ”.

La companyia Puça Espectacles serà qui organitzi els diversos tallers. “Hi haurà diverses zones on cadascú podrà experimentar amb el material que vulgui. Podran jugar amb la taula d’equilibris, amb bicicletes rares i monocicles, amb malabars de llançament o tota mena d’activitats de coordinació, entre d’altres” comenta la representant dels comerciants.

Segons expliquen els comerciants, “l’activitat està pensada perquè gaudeixin pares i fills i pot absorbir fins a 150 persones jugant alhora”.

La voluntat dels botiguers és que “els nens es trobin a gust” i que “les famílies es quedin aquí i els pares comprin a les llibreries del barri”, tot i que encara cap està associada a l’eix.

“No només es tracta de vendre sinó que els nens s’ho passin bé i que fem vida de barri”, aclareix Porredón.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram