La biblioteca Miquel Llongueras té des de la seva reobertura servei d’autopréstec. Foto: Arxiu

La biblioteca Miquel Llongueras va tornar a obrir les seves portes el passat dilluns dia 2 després de tres mesos de reforma que han permès fer un accés més directe a la biblioteca, reordenar la sala infantil, col·locar un servei d’autopréstec i ampliar l’espai de prestatgeries per poder acollir més novetats.

Pel que fa al servei d’autopréstec, es tracta d’una novetat molt destacada, ja que amb la incorporació de la tecnologia RFID per a tot el fons documental, la biblioteca s’afegeix a nou més de la ciutat que ja disposen d’aquest sitema, que es va començar a implementar fa tres anys.

Amb la reforma acabada, ara l’accés a la biblioteca, que comparteix edifici amb el Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx, es fa pel número 58 de la Travessera de les Corts.

D’altra banda, un cop acabada la reforma de la biblioteca, han començat les obres d’accés al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx, que és al mateix edifici.

L’objectiu és que aquest accés sigui d’ús propi dels usuaris del Centre Cívic i de la Ludoteca La Tardor. Les obres permetran ampliar la mida de la porta aprofitant el porxo d’entrada. Mentre duren les obres, l’accés al Centre Cívic és per la porta de la sala d’actes, a l’extrem de l’edifici més pròxim al carrer Pintor Pahisa.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram