L’Espai Expositiu Les Corts, situat a la plaça Comas, acull una mostra retrospectiva dels 90 anys d’història de la Societat Coral L’Espiga de les Corts, una entitat coral bàsica en el creixement social del barri en el darrer segle.

La mostra, que es podrà visitar fins al 23 de març, es concentra principalment en l’evolució històrica de l’entitat, posa de manifest la rellevància que ha tingut en el desenvolupament del barri i la seva capacitat d’adaptació al llarg dels anys.

Un dels aspectes més destacats de l’exposició és la possibilitat d’observar els extraordinaris estendards històrics de l’entitat, penjats en suports de ferro forjat amb elements decoratius propis de les filigranes i elaborats en teixits nobles i amb una confecció luxosa, cosa que denota la voluntat d’excel·lència que tenia l’entitat des del seu naixement, als primers anys 20 del segle passat. El públic també podrà gaudir de la projecció de diferents fotografies cedides pels socis de l’entitat, que serveixen per copsar la gran activitat que ha dut a terme l’entitat.

En l’exposició hi han col·laborat diferents socis de l’entitat, i molt especialmen Joan Hugué, autor de l’extens llibre que es va editar en motiu del 75è aniversari. També hi ha participat la Federació de Cors de Clavé.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram