L’Eix comercial de Sants-Les Corts ja escalfa motors per a la festa i la diversió carnavalesca. El pròxim diumenge 23, a l’espai buit del final del carrer Vallespir, l’eix comercial celebrarà el seu particular Dijous gras, una cita que enguany se celebrarà per primera vegada i que vol invitar als veïns de la zona a gaudir de la joia que porta el rei Carnestoltes.

Durant la jornada hi haurà un tast de productes de cansaladeria dels comerciants de l’eix, que oferiran, entre d’altres, llardons i botifarra d’ou als qui s’hi vulguin apropar.

“Pot ser una diada simpàtica, i que a més ajudi a promocionar els productes cansaladers típics de l’època”, afirma a Línia les Corts Josep Escofet, president de l’Eix comercial Sant-Les Corts.

En aquest sentit, també s’organitzarà un concurs de disfresses infantils i espectacles de titelles i pallassos. Per tal de fer barri i amenitzar la diada, els cansaladers presents a la celebració duran davantals especials amb el logo de l’associació. Una diada, afirmen des de l’eix, que vol engrescar els veïns i veïnes i ajudar a promocionar els productes que ofereixen els seus comerciants.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram