Amb la mateixa il·lusió i entusiasme que sempre el passat 30 de juny les botigues associades a l’Eix Sants-Les Corts van sortir al carrer a celebrar la segona Mostra de Comerç.

En aquesta edició la Mostra va tenir lloc al carrer Galileu, una de les tres vies que conformen l’Eix Sants-Les Corts, amb Vallespir i Joan Güell. En aquesta jornada es va aconseguir segons el president de l’Eix, Josep Escofet, “el que es pretenia, que la gent veiés la gran diversitat de comerç de proximitat que hi ha al barri, cosa que no s’ha de perdre”.

Més enllà de les carpes comercials que es van plantar al llarg del carrer Galileu, la jornada va tenir les seves pinzellades festives. De la mateixa manera que es va fer en La primera Mostra, es va adequar un espai pels més petits amb tot tipus d’activitats entre jocs i tallers. A més, un escenari va amenitzar el dia amb tot tipus d’actuacions tant musicals com de dansa, dirigides per un showman.

Una Mostra de Comerç molt festiva que va concloure amb un ball acompanyat d’un tastet de coca i moscatell. A més, com en totes les celebracions, també es va realitzar un sorteig amb productes dels comerciants de l’Eix.

Tot apunta que la Mostra és una activitat que agrada tant a les botigues com als veïns que passen una jornada entretinguda. Per aquest motiu el president de l’Eix comercial adelanta al Línia Les Corts que ja estan treballant en la propera Mostra. Es farà coincidir amb le Festa Major i se celebrarà el 6 d’octubre al carrer Joan Güell.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram