El concert va comptar amb una important assistència de públic. Per l’altre cor crematt

El passat dissabte 5 de març al vespre a la Parròquia Santa Maria del Remei va tenir lloc el concert número 100 de l’Associació per l’Altre Cor Cremat de Barcelona. Aquesta entitat, nascuda el 1994, la composa un grup de voluntaris que treballen per la integració de persones en risc d’exclusió social: el 4rt món.

En paraules de la seva presidenta, Mercè de la Torre, l’esdeveniment va registrar “una gran assistència de públic” i va tenir moments “molt emotius” donat que es va tenir en compte que al Dimecres de Cendra comença la Quaresma i es va voler fer un acte de preparació per aquest periode de reflexió.

EL PROGRAMA

En aquesta ocasió va col·laborar The Ripiueno Consort, formació barroca que va interpretar temes de Handel, Lully, Rameau i Vivaldi, sota la direcció d’Àngel Vilagrasa, reconegut intèrpret de clavicèmbal i orgue, i director fundador i clavenicista de l’orquestra. Va presentar l’acte el músic, compositor i locutor de Catalunya Música, Joan Vives. L’Associació té previst un concert el proper 30 d’abril a les 21 h a la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort, a la Rambla Catalunya 115, en què participarà la banda de Música del Col·legi Pare Manyanet.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram