El Centre d’Higiene Mental és al carrer Montnegre. Foto: Google Maps

L’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts celebra aquests dies el 40è aniversari de la seva arribada al barri. Actualment atén quasi 5.000 persones i forma part de la xarxa de serveis públics.

L’associació, que tal com expliquen els seus responsables té “una vocació de salut mental comunitària i integradora en la seva promoció i prevenció”, té projectes concertats amb tres departaments de la Generalitat: Salut, Benestar Social i Família i Empresa i també té una seu al districte de Sarrià-Sant Gervasi.

SETMANA DE CELEBRACIÓ
Amb motiu del 40è aniversari el Centre d’Higiene Mental entre el 9 i el 14 de novembre es va celebrar la Setmana de la Salut Mental Jove, al llarg de la qual es van programar diferents activitats relacionades amb la qüestió, com ara diferents xerrades, cinefòrums i una taula rodona durant la qual es va presentar la Declaració Internacional sobre Salut Mental Juvenil.

D’altra banda, des del dia 5 i fins al 15 també es va poder visitar una exposició fotogràfica sobre salut mental jove al Casal de Joves de les Corts, mentre que el dissabte 14 el Centre d’Higiene Mental va oferir una jornada de portes que va anar acompanyada d’una xocolatada per a tots els assistents.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram