Els que vivim a Barcelona o a prop de la capital som molt conscients de la sort que tenim. Sobretot, pel que fa a l’oferta que la ciutat comtal ens ofereix en cultura, espectacles, gastronomia, activitats, esports, etc. En relació a això últim, podem dir que en els últims anys hi ha hagut un creixement important d’algunes activitats esportives molt concretes com ara el running, el pàdel, el crossfit o, en relació a les arts marcials i els esports de contacte, les arts marcials mixtes, el jiu jitsu brasiler o els sistemes de defensa personal. Cada cop més sovint podem veure gimnasos especialitzats o que ofereixen classes d’aquests tipus d’esports creixents.

LA DEFENSA PERSONAL COM A ACTIVITAT EN CREIXEMENT
Afortunadament, Barcelona no és una ciutat on el número d’actes delictius, vandàlics o violents sigui molt elevat, però, malauradament, n’hi ha. Per això, cada cop més, la gent sent la necessitat de voler tenir nocions avançades de com Defensar-se en el cas que al carrer, al metro, a una discoteca, al cotxe o en qualsevol altre lloc es trobi en una situació d’amenaça, d’abús o de violència real. I moltes vegades, les arts marcials actuals o els esports de contacte, per la seva naturalesa esportiva, no cobreixen completament aquestes necessitats.

EL KRAV MAGA
I en aquest aspecte és on entra Km Defensa Personal, la primera empresa privada de Barcelona dedicada a l’ensenyament del Krav Maga, un sistema de defensa personal d’origen israelià pensat exclusivament en l’autoprotecció que, degut a la seva efectivitat i simplicitat de moviments, es va estendre ràpidament pels EEUU i Europa convertint-se en el sistema de defensa personal més popular i efectiu avui dia. 

El Krav Maga no és un art marcial reorientat a la defensa personal, ni és un esport de contacte on volem guanyar el nostre adversari (que sol ser del mateix sexe i pes que jo), puntuar més que ell o necessitem adaptar la nostra tàctica a unes regles i normes que haig de complir. És un sistema que mitjançant moviments instintius i fàcils d’aprendre busca sortir de la manera més efectiva i eficient de qualsevol tipus d’episodi violent en el qual ens puguem trobar: intent de violació, robatori,cops, empentes, controls, estrangulacions, caigudes, amenaces amb arma blanca, etc. Contra un o diversos assaltants.

KRAV MAGA – DEFENSA PERSONAL BARCELONA
Per assegurar aquest rigor en les tècniques i l’efectivitat de les mateixes, Km Defensa Personal disposa d’instructors formats i titulats directament a Israel de la mà d’un deixeble directe del fundador del sistema, Imi Lichtenfeld, i que, constantment, revisen, estudien i entrenen la forma de millorar les tècniques per tal de fer-les efectives per a qualsevol tipus d’individu que vulgui practicar aquest sistema.

A més, a KM Defensa Personal inclouen la singularitat més popular del Krav Maga, la de treballar totes les tècniques en situacions d’estrès tant físic com perceptiu (cansament, fatiga muscular, desorientació, soroll excessiu, baixa Il·luminació…) i realitzant habitualment classes en entorns reals (carrers, discoteques, passadissos, asfalt, muntanya, etc.) per tal d’assegurar l’assimilació de la tècnica més enllà del tatami i realitzada per part d’un company que ens ajuda.

OFERTA VARIADA
Imparteixen classes en diferents centres de la ciutat de Barcelona, de dilluns a dissabtes i amb horaris tant de matins com de tardes i de nits. A més a més, també tenen grups femenins on es treballa específicament situacions que es poden donar en dones (intents de violació, robatoris de bosses de mà, controls amb estirament de cabells o amb abraçades, etc.) i també grups per a nens des dels 4 anys fins als 18 on realitzen classes una miqueta més lúdiques però orientades en tot moment a què els nens aprenguin a defensar-se maximitzant les seves condiciones i familiaritzant- los amb la disciplina, el respecte, el sacrifici i puguin, així, evitar episodis de bullying o d’abús de qualsevol mena per part d’adults.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram