Tom Jones serà un dels protagonistes del festival. Foto: Arxiu

Divendres passat, el Festival Jardins de Pedralbes va fer públic el cartell de la seva quarta edició, que enguany constarà d’un total de 16 concerts que combinen noms clàssics de l’escena musical internacional amb propostes destinades a un públic més jove.

Entre les figures més destacades en l’apartat dels clàssics hi ha Tom Jones (29 de juny), Paolo Conte (28 de juny), Charles Aznavour (25 de juny), George Benson (4 de juliol), Joan Baez i Miguel Bosé (22 de juny).

A l’altre extrem del cartell s’hi poden trobar la banda de folk-rock dels Estats Units, The Lumineers, que presentaran el seu nou disc ‘Cleopatra’ el 26 de juny. El mateix estil musical ja haurà sonat 11 dies abans, el 15 de juny, amb el duet alemany Milky Chance. Un dels altres noms destacats és el del cantautor suec José González (12 de juliol), una de les principals figures de l’escena indie amb les seves suaus melodies. El pop dels francesos M83 serà el protagonista l’11 de juliol i la barreja de soul, pop i melodies disco de James Morrison ho serà el 17 de juny.

Enguany el festival, que arrencarà l’11 de juny amb el concert del grup de pop irlandès The Cranberries, té un pressupost de 2.875.000 d’euros, 475.000 euros més que l’any passat, gràcies a un augment del 40% del patrocini privat.

Una altra de les novetats d’aquesta quarta edició són els concerts amb projeccions de pel·lícules i interpretació de banda sonora amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Començarà amb la projecció de ‘A la recerca de l’arca perduda’ (19 i 20 de juliol) de la saga d’Indiana Jones i continuarà amb ‘The Artist’ (2 i 3 de juliol).

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram