Dos agents de Mossos d'Esquadra d'esquena

L’individu ha estat detingut dues vegades. Imatge d’arxiu

Els Mossos han detingut un home per fer tocaments a cinc menors d’edat. A més, l’individu hauria intentat endur-se un dels menors d’una fleca del barri. Segons explica betevé, l’home ha estat arrestat dues vegades en les darreres hores.

Va intentar endur-se un nen

Els Mossos van rebre una trucada el dissabte que els alertava que un home havia intentat endur-se un nen de nou anys. Segons ha relatat la mare a betevé, el menor va anar a la fleca del carrer del Vallespir a comprar el pa quan l’home va entrar a l’establiment i va intentar endur-se el nen agafant-lo del braç. Per sort, la fornera va poder agafar el menor i el va fer passar darrere del taulell.

Quan va tornar a casa va explicar els fets als pares que van avisar als Mossos. Mentre esperava que arribés la policia, el pare va seguir a l’home i el va enxampar fent petons a un altre nen i molestant una dependenta d’una tenda.

La policia el va detenir. Va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Davant dels fets, es va activar un dispositiu especial de seguiments pel risc de reincidència.

Nova detenció

Els Mossos, conscients que podia tornar a actuar, van muntar un dispositiu als entorns escolars a l’hora d’entrada i de sortida de classe. Tal com preveia la policia, hi va tornar. Ho va fer aquest dimarts al matí, cap a les 11. Aquest cop va abraçar un menor de tres anys en ple carrer i sense conèixer-lo de res. La mare, que era al seu costat, va agafar el nen i va fugir corrent.

Els Mossos el van detenir per segon cop unes hores després, a les 3 de la tarda, després que reincidís dues vegades més. Un agent de paisà de la comissaria de les Corts el va localitzar i el va començar a seguir.

De cop, l’home es va acostar a una noia menor i li va fer tocaments. Tot seguit, va anar cap a un nen de tres anys i li va fer un petó. Finalment, la policia el va detenir i en les pròximes hores passarà, novament, a disposició judicial.