interpretació en llengua de signes

La interpretació en llengua de signes serà present a la festa. Foto: Freepik

La inclusivitat sempre ha estat un tret distintiu del districte de les Corts i, per tant, de les seves festes. Com cada edició, el Districte de les Corts aposta per una festa pensada perquè tothom en gaudeixi. Per això el programa inclou activitats inclusives per afavorir la participació de persones amb mobilitat reduïda i amb diversitat funcional.

Així doncs, enguany hi ha fins a una dotzena d’activitats que ofereixen mesures d’accessibilitat, com la interpretació en llengua de signes, l’audiodescripció o la subtitulació. A més, i com a novetat, s’inclou una activitat amb motxilles vibratòries i freqüència modulada. Serà dijous 5 d’octubre al concert “Dona negra canta”, a les 19 h al centre cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’. Aquestes motxilles registren les freqüències de la música i les transformen en vibracions regulables, que permeten a l’usuari decidir la intensitat amb la qual vol gaudir de cada cançó.

A més, l’associació de veïns i veïnes de les Corts Sud, amb el patrocini dels firaires, torna a oferir la Fira d’atraccions inclusiva, especialment pensada per a l’alumnat dels centres d’educació especial Paideia, Moragas i Esclat.